2014. március 31., hétfő

Az áttörés küszöbén

Egyre közelebb vagyunk az áttörés pillanatához. Legyen szó égi jelenségek megfigyeléséről hazánkban és a világban vagy egyéb hírekről, minden erre utal, minden témában. A rendszer éppen omlik, de a legtöbben csak a teljes leomlás után fognak erre rájönni. A felsorolásukba nem is kezdenék, mert egy jó ideje már növekvő tendenciát mutat az egész, annak ellenére, hogy nagyjából el sem tudjuk képzelni még mennyi van visszatartva így is a megmaradt harmat gyenge háttérhatalom által. És nem utolsó sorban érezzük ezt az egészet, mely egyre jobban felszínre tör bennünk is. És ez a fontos, hiszen már itt van ami kell a kezünkben csak használni kell tudni.

Segítőink már itt vannak nagy számban a Föld körül, ami annyit jelent az idő nagyon is itt van. Az áprilisi hónap az eddigi legjelentősebb hónap lesz. Potenciálisan kitudjuk, kitudják váltani a drasztikus változásokat a bolygó felszínén és azon túl. A legösszetettebb időszak lesz az emberiség történelmében. Több, mint valószínű, hogy a Galaktikus Központi Nap aktiválása eléri a bolygónkat.

A sötétség őrült valósága hamarosan összeomlik a Fénytől, és akkor csak a Fény fog maradni, és minden szenvedés eltűnik örökre. A fizikai síkon, minden készen áll az Eseményre. Kell ezeknél több jó hír, hogy mi előtt állunk? Már csak megélni kell és segíteni a folyamaton, mint egyénileg, mint kollektív.

Még számunkra is meglepetés lesz a pillanat, melyet sóvárogva várunk, ki tudatosan, ki tudatlanul. Ideje, hogy üdvözöljük majd tegyünk az új korszakért és ne csak beszéljünk róla. Az érzések egyre konkrétabbak mindenkiben, hogy mi a valóság. Ha más nem azt tudjuk, hogy mi nem az. A Fény teljes győzelmének napjaiban vagyunk és már nem kell több hónap várakozás sem, azon már túl vagyunk és elértünk a most pillanatához.

Jelenleg abban az időszakban vagyunk, amikor már átfordul(t) minden a Fény oldalára és megállíthatatlanul egyre valószínűbb és biztosabb mindenki számára ennek ténye. A csúcs lesz az áttörés.

7 megjegyzés:

  1. Igenigenigen!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Már nagyon várom a folymatot. Egy ideje többen érezzük "hogy valami van a levegőben" változások lesznek, valami megindult. Talán emiatt a legnehezebb a várakozás. Ha lenne varázspálcám most azonnal gyorsítanám. Ami most van, ez a pokol legmélyebb bugyra felett van egy hangyányival. Ha hamarosan nem kapunk az égiektől segítséget sic passes il gloria mundi. Szeretet mindenkinek.

    VálaszTörlés
  3. segítség szavunk helyesen elválasztva: segíts-ég. Hogy is van ez a szavunk (is)?

    VálaszTörlés
  4. Cobra új üzenet:
    http://www.fenyorveny.hu/2014/04/cobra-az-olajdollar-vege-ingyen-energia.html

    VálaszTörlés
  5. segít-ség. Ige, -ság/-ség képzővel, mássalhangzók között választjuk el. A hülyeség mellé ne írd oda hogy az a helyes, mert még akad, aki elhiszi.

    VálaszTörlés
  6. .. már olyan régen "beszélnek "erről épp itt van már az ideje..!!

    VálaszTörlés
  7. Igen, így van! Bennem még egyelőre él a remény, hogy mindez igaz.

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.