2012. november 29., csütörtök

A régi világ utolsó lélegzete

Most van a régi világ utolsó lélegzete, és amikor haldoklik, akkor van talán a legnagyobb ereje, mert maradni akar. Szerepét eljátszotta, megtette azt, amiért itt volt. Ha elengedjük békében a fénybe, akkor segíthetünk neki igazán és természetesen magunknak is.

Forrás: http://www.foldicsillagok.hu

2012. november 22., csütörtök

A kompressziós rács teljes

Cobra ma 2012.11.22-én helyi idő szerint 12:12-kor ezt írta: A kompressziós rács teljes.

Az ajtó megnyílt és nyitva is marad örökre. Az Egységbe vezető dimenziós híd kész.

A 11. kapu mélyen kitágítja és megerősíti a szeretetünket és a valódiságunkat. Ugyanakkor leleplez mindent, ami hamis. Nem színlelhetjük többé az igaz Egyet. Életünk minden pillanatában a Valódiságunkat kell élnünk.

Az emlékezés kiváltója, sejtszintű memóriánk aktiválója. Olyan, mint egy előre beprogramozott indító mechanizmus. Egy olyan belépési pont, és egy olyan átjáró is egyben, amelyen át a Láthatatlannal kapcsolódhatunk, és maga a folyamat, amely 1992-ben kezdődött, az ismeretlen felfedezéséhez segít bennünket.

A megosztottságból az egységbe vezető híd, a hídon haladva pedig saját életünk, önmagunk felfedezésén keresztül egy új valóságot tapasztalunk és egy új világ születését segítjük elő.

A 11:11 az emberi evolúció egy új tudati spirálja. A folyamat elindítója Solara.

2012. november 18., vasárnap

A közelgő változás kopogtat

Az első három bekezdés Mike Quinsey csatornázása, melyet Scarlett fordított magyar nyelvűre. Köszönjük nekik.

A régi valóság darabokra hullik, azon a ponton is túl, hogy helyre lehetne állítani a régit és készen állunk, hogy segíthessünk az új valóság megteremtésében. A színfalak mögött már sok minden történt és jól haladnak előre a dolgok.

Érezzük, hogy végre kiegyensúlyozottabban, nyugodtabban fogadjátok el a dolgokat, ahogyan jönnek, annak tudatában, hogy minden rendben van, és hogy javatokra válik segítségünk, mely lendít a dolgok menetén.

Szeretnénk, ha médiáitok a híreket meghamisítok kezéből kikerülnének, akik elferdítik a tényeket, hogy gyakran szándékosan vezessenek félre. Sok bevezetésre került törvény meg fog változni, hogy nagyobb információs szabadsággal rendelkezzetek, és hogy nagy titokban ne hallgathassák el az igazságot előletek. A mértéke annak a sötétségnek, amiben tartottak benneteket, a találgatásaitokat messzemenően meghaladja és csodálkozni fogtok, ha megtudjátok, hogy az űrprogram keretében milyen fejlesztéseket hajtottak végre.

Innentől ismét én írok. Érezzük mindannyian, hogy valami nagy dolog előtti állapot van. Olykor talán semlegesnek tűnhet már az egész érzékelésünk amit látunk és észlelünk jelenleg. Valamiféle átmenetben vagyunk jelenleg. A felemelkedés folyamatában. A Fény mellet kell továbbra is kitartani, de már ez egyre könnyebb, szinte hozzánk láncolódott egyre mélyebben és megtörhetetlenül.

Csütörtökön (2012.11.22) mindenki végezze el a tizenegyedik kapu aktiválása meditációt. Mindenki számít. Erősítsük a megállíthatatlan Fény szétterjedését a bolygón és az emberekben. A dualitás véget ér. A Fény győzedelmeskedik.

Ugyan is itt az idő, hogy a küszöbről áttegyük az egyik lábunkat, mely után mindenképpen a másik következik. Már a lelked vezet. Azt tedd amit helyesnek vélsz. Meditálj amennyit csak tudsz. Kapcsolódj össze legbensőddel ahányszor csak teheted. A hétköznapjaid úgy éld meg ahogyan az a legjobb neked. Mindeközben tudd, hogy milyen nagyszerű változás küszöbén áll az egész emberiség és az egész Föld.

Az egész elfeledett valódi kapcsolataink a bolygónkon túlról feltörnek majd bennünk, visszatérünk oda és abba a tudatba, amit mindig is éreztünk jelenlegi életünk során is. Akár csak pillanatokra, de megpillantottuk. Mivel ezt olvasod érzed is, nem kellenek ehhez szavak. Már csak érzéssel olvasol. A 3D valóság már kinőtte magát, egyre halványabb.

Van aki tudattalanul érzi mindezt, ha rápillantasz valakire a metrón vagy az utcán. De érzik. És ez az erő összeköti az egész emberiséget a bolygón. És helye nem lesz azoknak akik ez ellen tettek eddig. Lelepleződnek. Mi pedig felülemelkedünk rajtuk és a lejárt manipulációikon. Megértjük, hogy ettől féltek és ezért cselekedtek ellenünk. Épp ezért, hogy ez ne történjen meg. De meg fog és ők elbíráltatnak.

Ébredjünk tehát és segítsük egészen az áttörésig a folyamatot, hogy minél hamarabb és szebben hagyhassuk el a régi 3D valóságot. És megértve a korábbi dolgok célját tovább folytassuk utunkat a legyőzött (kreált) negatív érzések nélkül, melyeken felülemelkedtünk.

2012. november 12., hétfő

Amikor lehull az utolsó lepel

A régit szükséges lezárni és minden, ami helyette jön, már régóta készen áll. A rátok váró feladatok a fénymunkások csodálatos munkája által egyszerűbbé váltak és még egyszerűbbek lesznek, ha a sötét erők oda kerülnek, ahonnan már nem ér el a kezük.

Előbb vagy utóbb a még csak most ébredők is megtudnak valamennyit az átváltozásról és akkor szükségük lesz azoknak a segítségére, akik szélesebb körűen informáltak. Lazítsatok és leljétek örömötöket az utolsó napokban, amik várhatóan izgalmasak és tartalmasak lesznek.

Meditáljatok amennyit csak szeretnétek. Évezzétek ki ezt az időt is. Ne akarjatok már semmit olyat ami negatív érzéseket kelt bennetek vagy valójában nem is szeretnétek azt. Azt tegyétek amit az érzésetek diktál. Áraszd magadból ezt a felsőbb tudást. Szabadítsd fel a többi embert is, többek között pusztán a reakcióiddal és a hozzáállásoddal a dolgokhoz. Lásd meg mi a valódi és mi a mulandó színdarab.

Mutasd meg, hogy nem felszínesen változtál meg. És itt nem a gyökeres változásra gondolok. Éreztesd velük, a megfoghatatlant. Ha nem is tudatosan de érezni fogják és te is észre veszed bennük, hogy tudják, érzik legbelül csak valami amik nem ők még vissza-vissza tartja ezt bennük. Ezen tudunk segíteni ezek által illetve a meditációk által. Hogy megtörténjen ezen negatív elemek teljes körű eltávolítása. Az a maradék is ami megmaradt. Az Esemény kezdetével véglegesen.

Arra gondolj, hogy mi számít végső soron. Mi az ami csak színjáték és mi az ami a  belső természetünkből fakad. Mit akar az emberiség? Az emberiség valódi önmagára célzok itt. Amikor már a külső befolyásoltságunk nulla. 

Már érezni, hogy "lazább" a test érzékelésünk is. Egyre nagyobb belátásunk lesz a valódiságba. Átlátunk a színfalakon túlra. Egyre több minden veszti értelmét, és célját, amik fel lettek állítva a világban, hogy elterelje gondolatainkat és lekössék azokat. 

De már ezen a ponton, előre tudjuk, hogy egy újabb hóbortnak mi lesz a vége. Vagy hogy hová vezetne a jelenlegi helyzet, ha minden így folytatódna. A gazdaságban (még több megszorítás, pénzkiadás), médiákban (még több szenny, torzítás, hamis világkép formálása) az emberi rohanó életekben (egészségtelen táplálkozás, még több munkaóra, rabszolgaság). A (kreált) háborúkról és a természettől való elszakadást már meg sem említem.

Tehát olyan egyértelmű, hogy váltás szükségeltetik. Minden itt ér egy pontba. Van aki ha ilyeneket hall amit most írtam még csak bólogat de nem látja meg mélyen az igazságát. Van aki már mélyen magában hordozza ezt az alapvető tényt. Van aki meg sem hallja, de legalább már elérkezett számára egy bejövő információ a valódi tényről. És ezek után fel-fel törhet benne az észrevétel a külső behatások és személyes érzékelésén keresztül. Mindenkinek jár ez a lehetőség.

Mi is, akik már tudatában vagyunk a körülöttünk zajló eseményeknek rengeteg hasonló írást olvastunk. Ez ébresztett fel részben minket hiszen lelkünkhöz szólt. Így elő kellet jönnie, ahogyan egyre jobban hallani akarta a hívást. Akár egy mágnes. A folyamat gyorsasága persze egyén függő. 

De ha mindenki személyre szabott ilyen jellegű üzenetet olvasna, egy idő után ő is felébredne hamar. De ez a folyamat már javában zajlik és már megállíthatatlan a valóság felismerése. Mi a bizonyíték? Többek között az, hogy ezt olvasod és hogy rohamosan nő az ezen dolgok iránt érdeklődök száma világszerte.

Az Fény áttörése a határon van! Érzed ezt?

2012. november 9., péntek

A tizenegyedik kapu 11:11 aktiválása

Lefordítottam Cobra bejegyzését (néhol nem szó szerint, de a lényeget közölve) a következő nagy fordulópontról. FehérVándor korábbi fordításaiból is használtam részleteket. Köszönet érte. Az ez utáni első két bekezdésben egy kis bevezetést állítottam össze szintén FehérVándor korábbi fordításaiból a dolgokról.

A második lehetőség kapuja a mennyei beavatkozásnak megnyílt a Földön a Döntés Napján. Ez a mostani Tizenegyedik Kapu pedig a fordulási pontja a folyamatnak. A kilépési pont pedig a A Kapcsolódás Napja lesz december 21-én.

Ameddig ez a  kapu nyitva áll, a Forrás a lineáris phasar áramlás direkt dimenziós fordító AN átalakító rendszerén keresztül állandó Fény ragyogással fogja beborítani a Földet. December 21-re az AN dimenziós fordító rendszer teljesen működőképes lesz. Nagyon valószínű, hogy az Esemény (letartoztatások kezdete) ezen időszak alatt fog bekövetkezni, amely persze tőlünk függ.

Itt az ideje, hogy a következő szintre lépjen a bolygónk rezgési frekvenciája. Ebből kifolyólag tehát ismételten összegyűlünk kisebb-nagyobb csoportokban illetve egyénileg a Tizenegyedik Kapu aktiválása alkalmából. Ez a  fordulópont, ahol a második lehetőség kínálkozik.

Teremtsük meg a kritikus tömeget. Segítsük a kompressziós rács végleges befejezését, amely kiváltja a végleges elszámolását a sötétségnek a bolygónkon.

A tömeges erőfeszítésünk ezen a napon a Terv mielőbbi elindításának az érdekében történik. Meditációnk a szabadságunk és a függetlenségünk deklarációja lesz! Ha vannak ismerőseid, barátaid, családtagjaid, akik érzésed szerint szívesen részt vennének, kérlek oszd meg velük! Valamint többek között a facebookon és a youtubeon is megoszthatod.

A szükséges kritikus tömeg a célzott hatás elérésének érdekében világszerte 118.000 alaposan fókuszált ember. Ha figyelembe vesszük, hogy az emberi koncentrációs készség nem tökéletes, 144.000 emberre van szükségünk minimum.

Olvasni a meditációról és a döntéshozatalról illetve aktívan részt venni benne két teljesen különböző dolog. Ezért mindenkit arra biztatnék, hogy aktívan vegyen részt, annak ellenére, hogy esetlegesen a világ oly pontján tartózkodsz, ahol nagyon korai órára esik a meditáció.

Ahogy eddig is, egy időben, szinkronban fogjuk végezni az aktiválást a kívánt hatás elérésének érdekében, november 22-én. A pontos kezdési időpontok alább találhatóak:

Magyarországon November 22-én, csütörtökön 12:11-kor kezdődik!

01:11 HAST (Hawaii)
02:11 AKST (Alaska)
03:11 PST (Los Angeles)
04:11 MST (Denver)
05:11 CST (Houston)
06:11 EST (New York)
09:11 BRST (Rio de Janeiro)
11:11 GMT (London)
12:11 CET  (Párizs)
01:11 SAST (Dél-Afrika)
01:11 EET (Bulgária)
03:11 MSK (Moszkva)
04:41 IST (India)
07:11 CST (Peking)
08:11 JST (Tokyo)
22:11 EDT (Sydney)


11:11 egy többdimenziós híd két valóság-rendszer között. A régi valóság a dualitás. Az új valóság az Egység. Ezen az ajtón már 1992. január 11-én beléptünk. Ezután zajlott a 20 éves aktiválási folyamat a 11:11 kapun belül, hogy rögzítse az Egység jelenlétét ezen a bolygón. Most aktiváljuk a 11. kaput, hogy az Egység tudata hozzáférhető legyen mindenki számára, mint még soha ezelőtt.

Cobra ezen bejegyzésében még megtalálható sok tájékoztató link is, annak aki tud angolul. A meditációhoz tartozó videó útmutató ezen a linken elérhető.

2012. november 5., hétfő

Érdekes fejlemények

Ezt az üzenetet Cobra tette közzé a blogján még tegnap. A fordítás nem tökéletes.

Ez a hétvége jelzi a Fény erőinek jelentős fejlődését. Sok minden történik a színfalak mögött és ezek a történések tovább folytatódnak, mígnem mindenki számára látható lesz.

Egy része a "Fixing the World" nevű projektnek teljesítve lett:

Továbbá itt egy szép összefoglaló a korábbi "fekete költségvetések" projekt feloldásáról:

Légy tudatában annak, hogy az "Intel" több, mint egy évtizedes és hogy az ellenállási mozgalom törölte az összes földalatti katonai támaszpontot és minden hozzájuk tartozó projektet is.

Volt egy mellékhatás is. A Sandy hurrikán:

És itt egy csatornázott üzenet is, ami érdekes lehet:

2012. november 4., vasárnap

Mi magunk idézzük elő a váltást

Észrevettétek, hogy már más az érzékelésetek? Hogy már feltétel nélkül tudjátok, hogy a Galaktikus Családunk itt van felettünk? És hogy sok ébredező emberben a változás folyamatai zajlanak? 

Ez most történik. Már folyamatban van az elszakadás ettől a globális tévhitű világból. Már érezzük a továbblépés szükségességét. Már látjuk, hogy végső soron mi-hova vezet a világban. Már látjuk, hogy mi a fontos, és mi számít igazán. Mi az ami nem mulandó. 

Ez pedig a szeretet és a valódi önmagunk. Globálisan tekintve a világra és az emberekre, a láncok már elkezdtek leszakadni. Sorra hullanak le a láncok percről perce.

Egyre jobban rájövünk arra, hogy valóban mi vagyunk a váltás fő eleme, résztvevője. Kezdünk rájönni, hogy nem várni kell valamire, hanem tudni, hogy már folyamatban van a váltás. Érezzük a bizsergést, a Fényt. Érzékeljük valódi önmagunkat. 

És ezáltal lesz a váltás. Azáltal, hogy tudni fogjuk, hogy igen, ez az amiről szó volt. Ezért volt a sok pozitív üzenet. Minden ide vezetett végül. Tudni és hinni kell, fel kell ébredni, felül kell emelkedni a valótlan részeden. 

Este ha teheted egyszerűen csak feküdj hanyatt tedd a kezed a szívedre és csak engedd meg, hogy érezhesd a közelgő új világot, valóságot, Fényt. Érezd, ahogy áramlik beléd a Fény és a tudás. Tud és jöjj rá, hogy minek a része vagy. Hogy egy nagy Galaktikus Családhoz tartozol. Lélegezd be a tudást, miközben tudod, hogy rengetegen teszik ezt a világon. És manifesztálódnak és még fognak is egyre erőteljesebben.

Még a külső manifesztálódások, meggyőződések előtt tudjatok! Hiszen ezáltal fog létrejönni mindaz, amit ígértek nekünk testvéreink. Ez szükséges hozzá. Feltétel nélkül tudni, hogy mindez a legnagyobb löket a Fénynek a bolygónkon. És ez zajlik most, egyre több ember teszi meg mindezt. Neked csak tartani kell és erősíteni a tudásod, míg mások most kezdik érezni azt.

Így fog elterjedni a Fény a bolygón. És így engedjük meg lenni.